Bij OfficeCare beland je in een team waar iedereen zijn eigen troeven heeft en graag vooruitgang boekt - dat wil dus zeggen dat je zelfstandig moet kunnen werken en zéér hands-on bent.  We zijn vooral op zoek naar een kritische en analytische geest. Je bent van nature een leergierig iemand en brengt dat ook over naar jouw collega's. 

Lies Defoor

Founder

k ben Lies Defoor en ik ben al 7 jaar de leidende kracht achter OfficeCare. Al 7 jaar doe ik wat ik het liefste doe, de zelfstandige ondernemer ontlasten van alle administratieve taken die hij/zij niet wil uitvoeren.

Noem mij gerust een administratieve duizendpoot met heel veel feeling met cijfers. Sommige klanten noemen mij hun personal assistent of zelfs hun businesspartner. Of u mij nu wekelijks inhuurt voor enkele uren administratie of 1 keer per maand om uw dossier voor uw boekhouder voor te bereiden, alles kan. Ik denk mee met uw bedrijf. Ik zoek naar systemen om het werk te optimaliseren. Uw problemen oplossen, dat is mijn taak.

Met mijn klanten bouw ik een vertrouwensrelatie op. Zij weten dat de toevertrouwde taken zullen afgewerkt zijn en dat ik heel flexibel ben. Ik kom bij u op kantoor werken maar werk ook vanop afstand als dit te organiseren is. De afwisseling in mijn job geeft me heel veel voldoening. Financiële administratie, personeelsadministratie, evenementen organiseren, sollicitaties voorbereiden en nog zoveel meer.

Leen Vandeburie

Account Manager - Internal Office & HR Consultant

Leen is mijn rechterhand, steun en toeverlaat. Door haar ervaring in sociaal bureaus en interimkantoren weet Leen veel op vlak van HR, maar ze helpt je ook doorheen tal van administratieve en projectmatige taken en verliest geen detail uit het oog. Leen neemt assertief initiatief, is altijd vriendelijk en wil steeds maar één ding, de organisatie goed doen draaien.

Daisy Vandenbossche

Senior Flying Office Consultant

Daisy ondersteunt als expert onze klanten in financiële administratie. Ze denkt mee met de klant, zoekt manieren om het werk te optimaliseren en problemen op te lossen. Ze heeft een feeling voor cijfers dankzij haar opleiding en ervaring bij verschillende bedrijven en boekhoudkantoren.

Ervaring met diverse boekhoudpakketten: Winbooks, Exact Online, Octopus, Adsolut, ProAcc, ...

Ine Deprez

Junior Flying Office Consultant

Iemand nodig om je allround administratief te ondersteunen? Dan kan Ine je zeker en vast helpen. Ze is gedreven, gestructureerd, resultaatgericht en verantwoordelijk. Ine helpt jouw administratie terug op orde te brengen.

 

Medewerkers die houden van afwisseling, zelfstandigheid en er niet voor terugdeinzen om opleidingen te volgen. Onze medewerkers krijgen steeds projecten toevertrouwd die passen bij hun skills. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Wie weet heten we jou binnenkort welkom aan boord!

Stuur je CV door!

Bekijk alle vacatures

2

Flying Office Assistant
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring
Flying Finance Office Consultant
  • Vast Contract
  • 3 tot 4 jaar ervaring