Experten op vlak van administratie, finance, HR & sales.

Wij organiseren en verzorgen de backoffice, finance sales of HR in KMO’s. Elke dag. We organiseren ons als één sterk samenhangend team om onze klanten nog beter te servicen. Ook zoeken en vinden onze talenten de job van hun dromen en blijven ze elke dag groeien. Zo zijn wij in zes jaar tijd uitgegroeid tot een team van 7 experts.

 • Opgericht
  2014
 • Medewerkers
  7
 • Gem. leeftijd
  30
 • Locatie
  Zwevegem
Lies Defoor

Founder

Jessica Vercaempst

Senior HR & Sales Advisor

Camille Verschuere

Flying Office Consultant

In 6 jaar tijd is OfficeCare uitgegroeid tot een team van 7 enthousiastelingen met een neus voor office, finance, HR & sales. OfficeCare is niet zomaar een traditioneel outsourcingskantoor, maar een administratiekantoor dat een totaaloplossing aanbiedt aan bedrijven om hen te helpen groeien en uitbouwen. Elk lid van het OfficeCare team speelt zijn of haar rol. En zo lossen ze samen de dingen op. Dat is hoe ze werken, resultaten behalen en groeien.

Ontmoet het team

 

Medewerkers die houden van afwisseling, zelfstandigheid en er niet voor terugdeinzen om opleidingen te volgen. Onze medewerkers krijgen steeds projecten toevertrouwd die passen bij hun skills. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Wie weet heten we jou binnenkort welkom aan boord!

Bekijk alle vacatures

1

Flying Office Assistant
 • Vast Contract
 • 2 jaar ervaring
Werken bij OfficeCare

Menselijk

Wij werken in een people business, en willen dat iedereen zich goed voelt. We zijn veeleisend, en dus kritisch, maar we gaan op een respectvolle manier met elkaar om.

Transparant

Bij ons zeg je gewoon wat je denkt. Dat appreciëren we en moedigen we zelfs aan. We zijn helder, duidelijk, eerlijk, en maken alleen beloftes die we zullen nakomen.

 

Teamspirit

Het team boekt resultaten én plukt daarvan de vruchten. Elk kwartaal organiseren we een leuke incentive: van een partijtje bowling, etentje, cocktailworkshop, .... Vieren we iets, dan doen we dat goed.

 

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor persoonlijke groei. En voor resultaten om trots op te zijn. Daarom geven we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid – vanaf dag één.

 

Headquarters
Zwevegemstraat 73C
8553 Zwevegem, België
officecare.be